Glemt detaljer?

Rynkebehandling
... med Botox® på Kongens Nytorv

Sådan virker Botox® og sådan udføres en rynkebehandling.
Læs herunder.

Sådan virker Botox®

Botox® virker ved at går ind og blokere nerveimpulserne til de små ansigtsmuskler, og derved forhindre at disse muskler trækker sig sammen. Herved glattes den overliggende hud, og fremstår uden synlige rynker. Botox® virker kun på de specifikke muskler der behandles. De andre muskelgrupper vil altså ikke blive påvirket af behandlingen.

Sådan udføres behandlingen.

Botox® sprøjtes direkte ind i musklen med en meget tynd engangssprøjte med en meget tynd spids. Idet sprøjtespidsen er så tynd, vil du kun opleve meget lidt ubehag ved behandlingen. Vores patienter sammenligner ofte ubehaget med et myggestik.

Behandlingen tager omkring 5-10 minutter, alt afhængig af hvor mange områder der behandles. Man kan sagtens gå på arbejde og foretage alle andre daglige gøremål, straks efter behandlingen.

De første 3-4 timer må man ikke gnide eller massere det behandlede område, da det kan påvirke virkningen. Dog er det kun positivt for behandlingen at bruge de behandlede muskler så meget som muligt, den første dag efter behandlingen. Efter indsprøjtningen går der ca. 2-3 dage før Botox® begynder at virke, og ca. 7-10 dage før man kan se det endelige resultat.


FIND OS:
Store Kongensgade 36, 3.
1264 København K

BOTOX® BEHANDLING

Læs mere om Botox®-Behandling i menuen, eller book en tid til en gratis konsultation.

Hvor længe holder Botox®-behandlingen?

En fordel ved at vælge en Botox®-behandling er, at virkningen kun varer i ca. 3-5 måneder, efter første behandling. Herefter kan man vurdere, om man ønsker at få foretaget behandlingen igen, og evt. få behandlet andre områder.

For at bevare den optimale effekt, bør man gentage behandlingen 2-3 gange pr. år. De første videnskabelige studier med Botox® brugt som rynkebehandling viser, at effekten af Botox® varer i længere tid efter hver ny behandling.

Det skyldes formegentligt at musklen der bliver blokeret af Botox®, bliver mindre og svagere efter hver behandling, da den ikke længere bliver brugt. En anden faktor som også påvirker effekten er, at man uden at lægge mærke til det, ændrer sin mimik da de enkelte små muskler er blokerede af Botox®.

Forekommer der komplikationer eller bivirkninger ved Botox®?

Der er yderst sjældent bivirkninger ved at bruge Botox® , endda efter at Botox har været brugt i over 12 år, i 60 forskellige lande.

Den mest normale bivirkning er ømhed, eller en lille blodudtrædelse ved indsprøjtningsstedet. I sjældne tilfælde kan Botox medføre en kortvarig svækkelse af de nærliggende muskler. Der har været enkelte tilfælde, hvor den muskel der løfter det øvre øjenlåg er blevet kortvarig svækket i 1-2 uger. Men da effekten af Botox® kun er midlertidig, er bivirkningerne også kortvarige. Der er frem til i dag på verdens plan ikke rapporteret nogle varige mén efter skønhedsbehandlinger med Botox®.

FAQ - Botox

1) Gør behandlingen ondt?

Nej behandlingen gør ikke ondt, men du kan føle samme ubehag som ved et myggestik. De nåle man bruger til botox behandlinger er den samme type nål som anvendes til insulin insprøjtninger. Der er altså tale om meget tynde nåle, der kun giver et lille prik i huden.

2) Er det nødvendigt at få en smertestillende bedøvelse før og efter behandlingen? 

Det er ikke nødvendigt at benytte bedøvelsescreme til en Botox behandling, og du kan sagtens tage på arbejde lige efter din behandling.

3) Hvornår kan man se effekten af Botox og hvor lang tid holder det?

Virkningen efter en Botox behandling ses i løbet af 2-3 dage, men du kan først se den fulde effekt efter ca. 14 dage. Behandling holder ca. i 3-5 måneder, men det varierer fra person til person, da det er forskelligt hvor hurtigt den individuelle krop omsætter Botox.

Vi tilbyder altid en gratis efterbehandling efter 14 dage, for at sikre at det optimale resultat opnås, og for at sikre at mængden af Botox hverken har været for stor eller for lille.

4) Hvordan påvirker Botox min mimik?

Der bliver indsprøjtet så små mængder af Botox, at det kun er den muskel der rynker huden som bliver påvirket. Derfor vil det ikke have en meget synlig påvirkning på din mimik. Botox virker kun på de muskler der bliver behandlet, og påvirker derfor ikke andre muskelgrupper.

5) Har botox en forebyggende virkning? Hvor lang tid skal der gå imellem behandlingerne, for at vedligeholde effekten?

Gentagende Botox behandlinger kan forebygge ansigtsrynker, da ansigtsmuskulaturen svinder en smule, og din ansigtsmimik vænner sig til ikke at bruge de Botox behandlede muskler.

 

TOP