Glemt detaljer?

Fillers
... med Juvéderm® på Kongens Nytorv

Her finder du alt om Juvéderm® og dets effekt.
Læs herunder.

» Nedadgående mundvige
» Læbeforstørrelse
» Kindben og hage

Juvéderm® - hvad er det og hvordan virker det?

Juvéderm® er en ansigtsfillers der består af vand og Hyaluronsyre.

Juvéderm® indsprøjtes under huden af, ved hjælp af en meget tynd nål, hvorefter det udglatter linjer og rynker imens det tilfører en diskret volumen.

Juvéderm® har følgende tre funktioner:

Revitaliserer

Juvéderm® reducerer/udglatter folder, rynker og linjer for at give ansigtet et friskt og strålende udtryk.

Løfter

Juvéderm® genopretter den mistede fylde i hage og kinder, så der opnås en lettere løftende effekt.

Markerer

Juvéderm® genskaber diskret læber og ansigtets form og grænser, og er særligt anvendeligt til at sbe en ekstra fylde som ved en læbeforstørrelse.

Behandlingen kan holde i op til 18 måneder, alt afhængig af behandling og anvendte produkt. Juvéderm® er skabt med lidokain, der er et bedøvelsesmiddel, så behandlingen er mere behagelig.

Juvéderm® er produceret af det Amerikanske firma Allergan, der også producerer Botox®.


Behandling af ansigtet

Juvéderm® ansigtsfillers kan bruges til mange behandlinger, så der kan genskabes fylde i hele ansigtet. Juvederm bruges derfor som en slags ansigtsløftning, uden et kirurgisk indgreb.

Din behandler, som er specialist i ansigtsbehandlinger, vil undersøge dit ansigt nøje, og tale dig om hvad der generer dig. Din behandler vil udarbejde og anbefale en behandlingsplan med Juvéderm®, så dine ønsker og behov kan opfyldes - enten med ét produkt alene, eller med en kombination af flere. Behandlingen med Juvéderm® giver minimale smerter og vævstraumer, men har en meget stor effekt.

Karakterfyldt ansigt

Juvéderm® kan hjælpe med at genoprette ansigtsvolumen, uden at du skal under kniven. Ved at give kind og hage mere fylde og flere former, fremhæves din ansigtskonturering. Det resulterer i et yngre og karakterfyldt udtryk.

Juvéderm® kan blandt andet tydeliggøre og fremhæve dine ansigtstræk ved at skabe

  • - Mere fremtrædende kindben
  • - En mere fremtrædende hage
  • - Mere fremtrædende kæbe
  • - Løfte ansigtet og fremhæve kinderne
  • - Læbeforstørrelse

Hvordan får huden linjer og rynker?

Efterhånden som vi ældes, mister vores hud Hyaluronsyre, og der begynder at danne sig fine linjer. Nogle af disse linjer udvikler sig til rynker på grund af udefrakommende faktorer så som sol, kost og mange års brug af ansigtsmuskulaturen. Fedttab og slaphed kan omdanne linjerne til folder. De mest almindelige linjer, rynker og folder er: læbelinjer, smilerynker omkring øjnene, vandrette rynker mellem øjenbrynene, næse-læbe linjer og "marionet" linjer.

Hvordan ældes huden?

Ung hud fugtes konstant indefra af den naturlige Hyalinsyre. Hyalinsyre absorberer fugt og holder huden velhydreret, der resulterer i at det ungdommelige udseende bevares.

Efterhånden som vi bliver ældre, mister vores hud Hyalinsyre. Den begynder at blive tør og volumen mindskes, og dette medfører rynker og folder.

Læs mere om Juvéderm® her.

TOP